Der sker ikke noget når jeg prøver at logge ind

Oplever du problemer med at forbinde til NBS Nordic igennem Revit pluginnet, kan det skyldes, at en eller flere firewalls blokerer trafikken.

Det kan både være en firewall på din computer (software firewall) eller netværksfirewall, der er installeret i virksomhedens IT infrastruktur.

Har du ikke selv mulighed for at tillade programmer/trafik i din firewall, kan du videre følgende information til jeres IT-afdeling:

• NBS Nordic sender trafik på port 80 og 443 til og fra Revit. Trafik på disse porte bør tillades i firewallen.
  • Serverens adresse er “nsbnordic.net“. Hvis det kun er muligt at tillade trafik til specifikke adresser, bør denne adresse tillades.
  • User-agent på forespørgsler er lige nu “RestSharp/104.4.0.0“.

Kan jeres IT ikke afhjælpe problemet, er I velkomne til at kontakte os.