Der opstår en fejl når man prøver at synkronisere

s du får en fejl når du prøver at synkronisere, skyldes det oftest opgradering af Revit-model fra fx version 2017 til 2018, hvor der er kommet nye kategorier i Revit. I dette tilfælde kan du prøve nedenstående for at afhjælpe problemet:

1
Slette alle projektparametre som starter med " NBS".

2
Gå ind i project parameters og tjek at alle parametre der hedder noget med " NBS Instance XX" i er sat til " Values can very by group instance".

3
Gå ind i Settings i NBS Nordic addin'et, log ind igen og vælg projektet.