Oprettelse af ny bygningsdel

Hvis du fx opdager at der ikke er en bygningsdel at koble et element op med, så kan man også oprette nye bygningsdele fra modeldata. Efter at man har oprettet den nye bygningsdel, vil den automatisk bagefter være koblet sammen med den eller de objekter.

Opret bygningsdel

1
Vælg hvilke model du ønsker at arbejde med
2
Finde den det element du ønsker at knyttet til en bygningsdel, ved at finde det i trestrukturen.
Strukturen er opbygget svarende til Revit kategorier.
3
Vælg den Revit type du ønsker at sammenkæde med en bygningsdel.

NB. Det er vigtigt at du er opmærksom på at du linker til en "type" eller en "instans" i Revit. Du kan se på teksten i toppen at tabellen om du er ved at link til typen eller instansen.

Hvis du ønsker at linke til en instans, skal du blot klikke på typen i tabellen, hvor efter de enkelte instanser bliver vist i tabellen.

4
Vælg " Opret ny bygningsdel".
5
I vinduet udfylde en række stamdata omkring den pågældende bygningsdel. Kun navnet er påkrævet. Resten kan løbende tilføjes og redigeres:

Til sidst trykkes på knappen " Opret bygningsdel".