Migrering fra BIM Shark til NBS Nordic

BIM Shark er blevet en del af NBS ( https://www.thenbs.com/), som er verdens største og førende platform til beskrivelser indenfor byggebranchen. Som en del af denne rejse, skifter vi navn fra BIM Shark til NBS Nordic.
Navneændringen betyder at BIM Shark navnet udgår fra vores Revit addin og de tilhørende parametre. Vi har forsøgt at gøre skiftet så simpelt for vores brugere som muligt.
Med 2 nemme trin kan du skifte til NBS Nordic:
1

Forberedelse

Start med at hente og installere vores ny NBS Nordic Revit addin og vores support værktøj til at skifte fra BIM Shark til NBS Nordic. Vores NBS Nordic Revit addin skal installeres manuelt første gang, Vil opdatere automatisk fremadrettet. Vores Revit addin til migrering fra BIM Shark til NBS Nordic tilgængeligt til eksisterede kunder, som har en model de fortsat skal arbejde på fra 5. december 2022 og frem. Programmet skal benyttes én gang og herefter kan vores normale NBS Nordic Revit addin benyttes, som du kender det fra vores nuværende BIM Shark Revit addin.

1. Tag en backup af modellen inden du starter processen.
  2. Du henter vores seneste NBS Nordic Revit addin her: https://nbsnordic.net/download/revit
  3. Du henter vores Revit addin til migrering her: https://nbsnordic.net/download/Revit%20Migration%20Tool

2

Migrering

Start med at tage en backup, så du altid kan gå tilbage, skulle der mod forventning gå noget galt i opgraderingsprocessen. Arbejder du med centralfiler i Revit, skal migreringen kun foretages af én person. Det anbefales, at denne person er projektets BIM-ansvarlig.  Ligeledes bør kun én person arbejde i modellen når migreringen startes.

1. Hent og installer vores Revit addin til migrering. Vores addin kan downloades herfra: https://nbsnordic.net/download/Revit%20Migration%20Tool
  2. Tjek projektets indstillinger via det tidligere BIM Shark Revit addin. Tag gerne et screenshot, inden processen startes.
  3. Under fanebladet "NBS Nordic", klik på "BS to NBS Nordic".
  4. Tjek at alle parametre er kopiret korrekt fra "BIM Shark" til "NBS Nordic"
    1. Havde du sat BIM Shark til at tilrette typenavne, skal du tjekket at parametrene er rettet til de tilsvarende NBS parametre.
    2. Har du skemaer der synkroniseres med BIM Shark, skal du manuelt udskifte parametrene og lave samme opsætning som tidligere.
    3. Hvis keynotes at sat til automatisk, vil Revit først hente keynotes fra NBS, når BIM Shark Revit addin'et er afinstalleret.
      Indtil da vil teksten i keynote legends se tomt ud. Men bare rolig, den kommer tilbage automatisk.
  5. Har du udførte ovenstående trin, kan du slette alle gamle BIM Shark parameter ved at klikke på "Clean" under NS Nordic fanebladet.
  6. Ved fejl undervejs kontakt da vores support-center.

Når alle dine projekter er migreret kan du med fordel afinstallere vores migrerings værktøj.

Skulle du få nedesående spørgsmål, så skal beskeden ignoreres.