Tilføj og fjern virksomhedsdomæne

Som virksomhedsadmin har du mulighed for at associere domæner til din virksomhed. Dette vil medføre at medarbejdere vil automatisk blive forbundet med den rigtige virksomhed når de opretter sig.

Ved oprettelse af ny virksomhed vil brugerens domæne automatisk blive tilknyttet til virksomhed.

Tilføj nyt domæne

1. Gå til siden over virksomhedens domæne(r) ved at trykke på virksomhedsnavnet oppe til højre. Vælg herefter "Domæner" i menuen:
  2. På oversigten over domænerne trykkes der på knappen "Tilknyt domæne til virksomheden":
  3. I den nye dialogboks tilføjet en e-mail med det nye domæne. Fx nbs@nbsnordic.dk hvor "nbsnordic.dk" er domænet som ønskes tilføjet.
    Der vil blive sendt en bekræftelsesmail til den indtastede e-mail, så det er vigtigt at der kan sendes e-mails til den angivet e-mailadresse!
  4. Tryk på bekræftelseslinket i fremsendte e-mail, for at aktivere det på virksomheden.