Missing Addin-ins

Hvis du får fejlen 'Missing Add-ins" (se billede nedenfor) ved opdatering af vores addin fra version 1.0.0 til 1.1.0, kan du prøve følgende to trin.

1
Er NBS Nordic installeret, dvs. kan du se "NBS Nordic" fennen?
Hvis du kan se "NBS Nordic" fanebladet, forsæt til trin 2.
Hvis du ikke kan se fanebladet, prøv da at afinstallere vores Revit addin via Windows' tilføj fjern programmer.
Efter programmet er fjernet, kan du installere den seneste version via linket her: https://nbsnordic.net/download/Revit

2
Åben Slettings fra NBS Nordic fanebladet. Slå keynote fra og tryk gem.
Efter du har slået keynote fra, skal du åbne settings igen og slå keynote til igen og gemme.
Nu skulle beskeden gerne gå væk.