Missing third party updater

Revit duplikere værdier fra type parametre ved duplikering af typen. Funktionen er som udgangspunkt god, da man så ikke skal indtaste værdierne igen og kan nøjes med at rette det der forskelligt. Problemet er bare at det kan men meget nemt glemme at gøre. Glemmer man fx at rette klassifikationskoden (samlet klassifikationskode inkl. identifikation), kan det give fejl i mængder osv.

Vi har en funktion, som nulstiller alle NBS Nordic (og tidligere BIM Shark) parametre, når du duplikerer en type i Revit. Vi har brugt en funktion i Revit der hedder "dynamic model update", som holder øje med bestemte handlinger i Revit bl.a. duplikering. Funktionen kræver at du har vores Revit addin installeret for at fungere.

Funktionen er "kritisk", da den bl.a. bruges til at undgå at to typer får samme klassifikationskode.

Når man bruger dynamic model update, bliver det registreret i modellen. Det gør at Revit ved at modellen bruger en ekstra funktion, som kommer fra et eksternt addin. Hvis Revit ikke kan finde addin'et får man en besked om at addin'et mangler og at funktionen derfor ikke fungere.

Beskeden er Revits egen, og kan ikke overstyres. Den kan se "farlig" ud, men betyder "bare" at vores nulstilling ved duplikering ikke virker, fordi vores Revit addin ikke er installeret.

Vi kunne godt få Revit til at ignorere beskeden, men vi mener at det et vigtigt at vise at modellen tidligere har gjort brug af vores Revit addin. Derfor kan der være funktioner, som man tidligere forventet, som ikke længere fungere.

Sådan slukker du få beskeden:

1. Åben centralfilen med Audit og Detach slået til
  2. Klik på “Do Not Warn…”
  3. Gem centralfilen med et nyt filnavn (meget vigtigt)
  4. Luk filen og åbne som normalt (med Save New Local slået til)

Nu skulle den tidligere besked gerne være væk