Sådan tilføjer du en alternativ klassifikationskode

Du skal være Projektadmin for at kunne udføre denne guide!

I visse projekter ved vi at der kan være krav om at have flere klassifikationskoder på sine bygningsdele. Det kan eksempelvis være at BIM7AA er det primære, men så ønsker bygherre også at forvaltningsklassifikationen bliver tilføjet.

I denne artikel gennemgår vi hvordan dette kan løses:

1. Som Projektadmin skal du gå til Ekstra felter for at oprette et nyt ekstrafelt:

2. Giv ekstrafeltet et navn fx "Forvaltningsklassifikation" og sæt kryds i Benyt opslagsliste:

3. På den lille pil til højre for knappen "Tilføj" vælges Indsæt klassifikationsystem:

4. Vælg det klassifikationssystem som du ønsker at bruge:

5. Afslut ved at trykke på Opret felt:

6. På bygningsdelene vil du nu se ekstrafeltet med klassifikationsystemets koder: