Konvertere Word Til NBS Nordic Dokument

De er nemt at indlæse og konvertere Word-filer (.docx) med NBS Nordic's indbyggede importer. Efter importeringen vil dine "døde" Word-filer være rigtige NBS Nordic dokumenter, som du smart og intelligent kan arbejde videre.

KONVERTERING AF WORD DOKUMENT TIL NBS NORDIC DOKUMENT

1
Konverteringen sker ved import af Word dokumentet til NBS Nordic. Ved tryk på den lille pil til højre for knappen " Opret nyt dokument" fremkaldes en drop-down menu. Her vælges " Importer docx-dokument".

2
Vælg dit .docx dokument og tryk " Start konvertering".

3
Konverterings tiden afhænger af det valgte dokuments størrelse og kompleksitet, men skulle ikke tage meget mere end et par minutter højest. Husk ikke at foretage dig noget imens siden arbejder, og du vil automatisk blive viderestillet til NBS Nordic dokumentet når det er blevet konverteret færdigt.

STRUKTURERING OG FORMATERING AF WORD-DOKUMENT INDEN KONVERTERING

1
Du skal sikre dig, at filtypen er gemt som .docx format. Andre filtyper såsom .doc, .txt, .pdf og .odf kan ikke benyttes.
2

Overskrifter skal være formateret ved at benytte de indbyggede overskrifter/headings i Word.

3
Husk at følge den logiske rækkefølge: Overskrift 2 kommer efter overskrift 1 osv. Dvs. der skal undgås spring fra overskrift 1 til overskrift 3 og alt tekst skal så vidt muligt lægges under en overskrift/afsnit.

EKSEMPEL PÅ KORREKT FORMATERET WORD DOKUMENT

Her kan du hente et eksempel på et Word dokument med korrekt strukturer og formatering. Det skal anses som en guideline for at få en komplet forståelse for den korrekte opbygning af dine eksisterende Word dokumenter inden de skal konverteres til NBS Nordic dokumenter.

HENT FILEN VED AT TRYKKE HÈR.