Arkivér projekt

Er projektet ikke længere aktivt, så kan du vælge at arkivere det. Du vil stadig have læse-adgang til det, men ikke kunne redigere i det.

Arkiver projekt

1. Gå til dit projekt i NBS Nordic og klik på de tre prikker ved siden af projektets navn. På listen vælger du "Arkivér projekt".

2. Læs dialogen og hvis du er indforstået med konsekvenserne, trykker du på "Bekræft".

Bemærk! Når du arkiverer et projekt, bliver projektet låst - dokumenter, der tilhører projektet, kan derfor ikke redigeres, slettes mv., medlemmerne kan ikke længere udtræde af projektet, og udgivede dokumenter vil ikke længere være tilgængelig for tredjepart.