Hvordan understøtter vi CCS og BIM7AA

NBS Nordics Revit addin bruger som udgangspunkt egne parametre, men for bl.a. CCS har Molio oprette en shared parameter fil. Filen indeholder i alle de parametre CCS indeholder i sin helhed. Mange har ikke behov for at anvende dem alle, men filen sikre at man har de samme parameter på tværs at Revit-modeller. Det gør samarbejde mellem to virksomheder der anvender Revit nemmere.

Kom godt i gang:

CCS

NBS Nordic understøtter følgende parameter automatisk, såfremt parametrene er oprettet i modellen og "Save classification code to standarized parameter" er slået til i settings. Funktionen kæver at klassifikationen på dit projekt indeholder CCS i navnet. Resten klarer vi for dig.

Paramenterne benyttet til CCS kan finde i mappen hvor NBS Nordic er installeret eller på linket nedenfor.

Vedlagte filer:
CCS_Shared_Parameters_R2.txt - Filen skal anvende til at oprette CCS parametre i Revit.
CCS_in_Revit_to_IFC.txt - Filen anvendes til at eksporte CCS korrekt til IFC.

For Typer:
CCSTypeID: CCSTypeID_Type
CCSTypeName: CCSTypeName_Type
CCSTopnode: CCSTopnode_Type
CCSClassName: CCSClassName_Type
CCSClassCode: CCSClassCode_Type

For instanser:
CCSTypeID: CCSTypeID
CCSTypeName: CCSTypeName
CCSTopnode: CCSTopnode
CCSClassName: CCSClassName_Type
CCSClassCode: CCSClassCode_Type
CCSSingleLevelID: CCSSingleLevelID (unikt id på tværs af modeller)

Links:
Molios CCS Shared Parameter Fil:
https://anvisninger.molio.dk/Gratis-vaerktojer/CCS%20Egenskaber/CCS_SP_and_Pset_Files
CCS Property Set Fil til Revit:
https://anvisninger.molio.dk/Gratis-vaerktojer/CCS%20Egenskaber/CCS%20Property%20Set-fil%20til%20Revit
Molios IFC-Eksport Guide:
https://anvisninger.molio.dk/Gratis-vaerktojer/buildingSMART/IFC_Eksport_Guide_DK_R3
NB. Model kan hentes på Molios basecamp.

BIM7AA

NBS Nordic understøtter følgende parameter automatisk, såfremt parametrene er oprettet i modellen og "Save classification code to standarized parameter" er slået til i settings. Funktionen kæver at klassifikationen på dit projekt indeholder BIM7AA i navnet. Resten klare vi for dig.

For Typer:
BIM7AA Type Code: BIM7AATypeCode
BIM7AA Type Comments: BIM7AATypeComments
BIM7AA Type Description: BIM7AATypeDescription
BIM7AATypeID: BIM7AA Type ID
BIM7AA Type Name: BIM7AATypeName
BIM7AA Type Number: BIM7AATypeNumber

Links:
BIM7AA, vejledning til egenskaber  (indeholder BIM7AA Shared Parameter Fil og Property Set Fil til Revit):
http://www.bim7aa.dk/BIM7AA_Egenskaber.html

For yderligere vejledning i opsætning at en p-set fil anbefales der læse Molios IFC-guide.
Molios IFC-Eksport Guide. p-sets:
https://anvisninger.molio.dk/gratis-vaerktojer/buildingsmart/ifc_eksport_guide_dk_r3/eksport_af_egenskabsdata