Se/ret projektdetaljer

Kun for projektmedlemmer med rollen Projektadmin.
Se mere om projektroller hér.

I denne guide gennemgår vi hvordan du kan redigere projektets informationer, efter at det er blevet oprettet.

1

Start med at gå til det projekt, som du ønsker at redigere, og tryk på de tre lodrette prikker i topbaren. I denne liste vælges  Se/ret projektdetaljer:

2

I redigeringsvinduet ændres eller udfyldes de ønskede felter. Til sidst gemmes ændringer ved at trykke på knappen Gem ændringer.

Husk at der også er ekstra faneblade, som også indeholder felter.
Alle felter kan bruges som variabler i dine dokumenter.