Rettighedsstyring på dokumenter

Når du opretter et nyt dokument i et projekt bliver det som udgangspunkt kun forfatteren selv og andre brugere fra samme virksomhed, som kan redigere i dokumentet. Brugere fra andre virksomheder kan som udgangspunkt kun se og læse dokumentet. De kan ikke redigere i det eller udgive det.

Nedenfor kan du se hvordan du kan ændre på disse rettigheder, så det bl.a. er muligt for brugere fra andre virksomheder at redigere i det pågældende dokument.

Ændring af rettigheder på et dokument

1. Gå ind på dokumentoversigten i projektet, hvor dokumentet befinder sig.
  2. Tryk på dokumentmenu ude til højre for det dokument, som du ønsker at ændre rettigheder for:

BEMÆRK: Det er kun forfatteren selv og projektadmin(s) fra samme virksomhed som forfatteren af dokumentet, der kan ændre rettighederne i dokumentet!

1. Her vil der åbne et vindue, hvor du kan ændre på rettighederne. Her ændrer du det til den ønskede rettighed og klik på Gem: