Oprettelse af ny bygningsdele i et projekt

et er nemt og hurtigt at oprette bygningsdele i NBS Nordic. Hvis I bruger den samme bygningsdele igen og ingen, kan den gemmes til jeres virksomheds-bibliotekt.

Indhold i denne artikel:

Manuel oprettelse af bygningsdel

1
For at oprette en bygningsdel skal du vælge Bygningsdele i projektmenuen:

2
I menuens højre side kan du oprette bygningsdele ved at tykke på knappen Opret ny bygningsdel eller genvejstasten CTRL+O:

3
I vinduet udfylde en række stamdata omkring den pågældende bygningsdel. Kun navnet er påkrævet. Resten kan løbende tilføjes og redigeres.
Manuelle mængder kan indtastes ved at redigere en allerede oprettet bygningsdel.

TIP: Du kan også indtaste simple formler i feltet Manuel mængde - Se mere hér.

4
 Til sidst trykkes på knappen  Opret bygningsdel

Kopier fra biblioteket

Hvis du har gemt nogen bygningsdele i biblioteket, kan du kopiere dem til projektet.

1
Tryk på den lille pil i højre side af knappen  Opret ny bygningsdel og vælg  Kopier fra  bibliotek fra listen:

2
I biblioteket afkrydses én eller flere bygningsdele. Til sidst trykkes på knappen Indsæt valgte for at kopiere bygningsdelene til projektet:

Bemærk: Bygningsdelen vil blive indsat på det valgte sted i projektet og automatisk tildelt en unik klassifikationskode.

Fra modeldata modulet

Har du fx allerede en Revit-model, kan du også vælge at oprette bygningsdele ud fra indholdet i denne. For at benytte denne metode, skal du igennem to processer:

1. Synkroniser data fra Revit til dit projekt i NBS Nordic.
  2. Indefra modulet Modeldata opretter du en ny bygningsdel.