Gemme version/revision af en kladde

Når du er færdig med dit dokument eller blot ønsker at gemme en version af kladden til fx intern kvalitetssikring, så gennemgår vi her hvorledes dette gøres.

1. Åbn dokumentet som du ønsker at gemme en (ny) version af

2. Åbn panelet i højre side Versioner/revisioner:

3. Udfyld evt. nummer og note feltet - og tryk på Opret:

4. Efter kort tid vil en ny version/revision blive vist i listen.

Seneste udgivelse vil altid stå øverst:

5. Du kan nu trykke på en version for at se den online i visningstilstand, eller tryk på menuen for at gemme den pågældende version som fx PDF: